ВИДЕО: Работев за нив, а сега станав нивни шеф

Ви го претставуваме новиот музички проект на Струшкиот Трап артист Дики насловен како "Брз Кеш" Дики е 3 години на Македонскава сцена кој од ова година започнува професионално да се занимава со музика од како потпиша договор со ТНТ Продукција.

Наскоро очекувајте многу нови проекти и соработки со познати артисти на овој музички жанр.

Испратено од Јетон

ВИДЕО: Битолчанец направи велосипед на скии!

Дејан Киревски е еден од најпопуларните Јутјубери во Македонија, кога станува збор за видеа од категоријата „HomeMade“.

Вештиот битолчанец, овој пат својот труд го вложи во стар велосипед, од што направи превозно средство на скии за на снег.

Вториот дел од видеото и првиот спуст на Дејан:

Испретено од Дејан

Популарно