За 150 денари, си ќари 17.000 евра во кладилница

Кумановец добил 1.020.000 денари или 16.740 евра на спортска прогноза. И.С. (21) добивката ја остварил на две ливчиња, во кои вложил 150 денари.

Едното ливче од 100 денари му донело 170.000 денари, а второто од 50 денари 850.000 денари.

Тој за Кумановоњус, вели дека не е пасиониран играч на спортска прогноза. Уплаќа по 3-4 ливчиња месечно, колку за забава. Кога ги уплатил двата тикети на големи квоти во вторникот, воопшто не се надевал на добивка. Дури и ливчињата сакал да ги фрли, но во последен момент се одлучил да провери. Кога ги видел резултатите останал во шок.

Не ми се веруваше. Кога се прибрав од изненадувањето утврдив колкава сума сум добил. Пресреќен сум, - ни изјави Иван.

Коментари

Популарно