ФОТО: Победничката на Гранд со голема трансформација

Џејла Рамовиќ, откако победи во „Ѕвездите на Гранд“, направи летна турнеја, и успеа да замине на одмор со Марија Шерифовиќ во Шпанија.

Сега 17-годишната пејачка и победничка се врати дома и сите ги изненади со трансформацијата на новата фотка на Инстаграм.

Погледнете ја: 

Коментари

Популарно