ВИДЕО+ФОТО: Целиот регион и се смее на пејачката

Фановите на големо зборуваат дека пејачката е навлечена на лошиот фотошоп па никој не и верува на нејзините фотографии.

Откако неодамна пејачката стана хит споделувајќи видео на кое се гледа дека со нејзиниот задник нешто не е во ред медиумите го нарекоа кинески задник, а фановите се уверија дека целото време живееле во заблуда.

Но, по оваа фотографија со џиновски гради веќе на сите им е јасно дека пејачката понекогаш претерува со надоградбата на себе…

Коментари

Популарно