ВИДЕО: Погледнете како згодната италијанска новинарка танцува

Италијанската спортска новинарка Дилета Леота повторно ја крена комплетната италијанска јавност на нозе.

Имено таа објави жешко видео, и покажа како умешно може да танцува на шипка и дека новинарството не и е единствена добра страна.

Коментари

Популарно