ВИДЕО: Рекацијата на бебето на својата нова мајка разнежни многумина

Еден од најголемите стравови на идните родители е дали детето ќе им се роди со некаков здравствен проблем. Се случува понекогаш тоа да се случи, но се испоставува дека родителската љубов е многу поголема од проблемите и дека пожртвуваноста преовладува.

Едно смеејство посвоило бебе со Даунов синдром, а реакцијата на бебето на својата нова мајка е неверојатна. Многумина велат дека нешто послатко во животот немаат видено:

Коментари

Популарно