ВИДЕО: Пијан излезе од прозор и падна од 8ми спрат!

Забава во стан во Русија, заврши со голема трагедија. На видеото подолу, се гледа млад Русин, како излегува од прозорецот на 8от и стои без да се држи за рамката. По неколку такви „акробации“ 23 момче, идентификувано како Александар Криуков, заврши на снегот пред зградата.

Во моментот кога пристигнала брзата помош било доцна за се, а се што можеле да направат докторите е да констатираат смрт.

Коментари

Популарно