Од денеска во продажба карти за Златна бубамара на популарноста

Дами и господа! Дојде време за убава вест за сите љубители на добрата забава и чистиот воздух!

Преку нашиот сервис Ве известуваме дека продажбата на еден дел од билетите за 23 издание на Златна бубамара на популарноста за оваа година започнува денес на 13 февруари во точно 12 часот преку продажната мрежа на МК Тикетс.

Бидете најбрзи и обезбедете сигурица на најгламурозниот настан со единствениот Сашко Коцев кој сигурно тековно до сега има и тоа како – што да каже!  [🙂]

Потврдете го вашето присуство и на официјалниот фејсбук настан ТУКА

Се гледаме таму!  [🙌]

Коментари

Популарно