ФОТО: Анастасија на Тајланд носела само еден модел бикини

Младата пејачка Анастасија Ражнатовиќ февруарските денови ги поминала на врелите плажи на Тајланд од каде редовно објавуваше фотографии на социјалните мрежи.

Секако, на сите позираше во бикини, а од нив може да се заклучи дека Анастасија префереира еден модел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Walks on the beach 🏝 p.s i’m 178 cm tall (everyone keeps asking)

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Имено, наместо пуш-ап костимите или оние необичните, Анастасија за плажа избира наједноставни триаголници, без никакви додатоци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thailand I ❤️ you! 🙆🏻‍♀️

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Во истиот модел се капела од ден во ден, а се разликувале само по бојата, кои главно биле дречави. На телото на Анастасија овие модели едноставно изгледаат феномално.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking a little well-done 🥩😛

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Коментари

Популарно