ФОТО: Хали Бери објави провокативна фотографија и ги заплаи социјалните мрежи

Преубавата актерка (53) не престанува да ја интригира јавноста, а со последната објава се надмина себеси.

Под самата фотографија таа напиша порака во која се заблагодарува на своите следачи и им посакува добро здравје, но порача и да останат „чисти“ во оваа ера, како и безбедни и добро информирани.

Коментари

Популарно