Таа извршила самоубиство додека ги чекала резултатите од коронавирусот

Во Италија и натаму е катастрофална состојбата околу коронавирусот. Додека државата секој ден ги брои мртвите, а докторите апелираат да се остане дома, стигна уште една страшна вест.

Имено, медицинска сестра (49) кој работела во болницата во градот Језоло извршила самоубиство додека ги чекала резултатите од коронавирусот. Жената морала да остане два дена дома бидејќи имала температура. Таа веднаш направила тест на корона вирусот, но неможел да ги почека резултатите и извршила самоубство.

Нејзиното тело го пронашол во реката еден рибар, а крајбржната стража го извлекла нејзиното тело.

Коментари

Популарно