ВИДЕО: Што прават овие млади Македонци?

YouTube станува се популарен во Македонија, најмногу кај најмладата генрација. Се повеќе млади се обидуваат да направат YouTube кариера.

Можеби не успеваат да заработат, но веројатно се задоволни со тоа што се познати во интернет светот во Македонија.

Кристијан и Кирил се во овој „бизнис“. Младите Јутјубери освен со „влогови“ решија да се обидат и со музика. Еве како искочи тоа:

Испратено од Кирил

ВИДЕО: Работев за нив, а сега станав нивни шеф

Ви го претставуваме новиот музички проект на Струшкиот Трап артист Дики насловен како "Брз Кеш" Дики е 3 години на Македонскава сцена кој од ова година започнува професионално да се занимава со музика од како потпиша договор со ТНТ Продукција.

Наскоро очекувајте многу нови проекти и соработки со познати артисти на овој музички жанр.

Испратено од Јетон

ВИДЕО: 30 минути никој не реагирал

Тело на мртов човек повеќе од 30 минути седеше на столче на автобуската станица во Скопје.

Сега, телото е покриено со чаршав и се чека брза помош за медиоцинската екипа да утврди смрт.

Испратено од Коста

ВИДЕО: Битолчанец направи велосипед на скии!

Дејан Киревски е еден од најпопуларните Јутјубери во Македонија, кога станува збор за видеа од категоријата „HomeMade“.

Вештиот битолчанец, овој пат својот труд го вложи во стар велосипед, од што направи превозно средство на скии за на снег.

Вториот дел од видеото и првиот спуст на Дејан:

Испретено од Дејан

Популарно