Ќе се смеете до солзи што прави мајката на Весна Петрушевска за време на секој земјотрес!

711015_10203151169438866_167658461_n

Во низата на интересни ситуации, кои се случуваат во целата несреќа со земјотресите периодов, е и однесувањето на мајката на Весна Петрушевска за време на тресењето.

Актерката откри дека нејзината мајка Сашка е најзагрижена за телевизорот.

„На секој потрес мајка ми го држи телевизорот #земјотрес# како бе така #царица“, напиша Весна на социјалните мрежи.

Screenshot_2-30

ВИДЕО: УЖИВАЈТЕ, А КОЈ САКА МОЖЕ И ДА ИЗГАЗЕ ЕДНО ОРО

На ФБ страната на Штипска идила е објавено видео на кое Христијан Николовски од Делчево со тапан изведува прекрасни ора. Еве што напишаа тие:

„Ае сеа да Ве видам де...

Играле ли сте само на тупан?

Ситното и Копачката се ора од етничкио предел Пијанец и карактеристично за овиа ора е шо се играле само на инструментална придружба со тупани...

Христијан Николовски од Делчево

УЖИВАЈТЕ, А КОЈ САКА МОЖЕ И ДА ИЗГАЗЕ ЕДНО ОРО..“

Видео: Како работат банките во Индија за време на корона вирусот?

Во време на корона вирусот банките сепак мора да ги опслужуваат своите клиенти.Меѓутоа овој вработен во банка во Индија очигледно „е досетлив“ според начинот на кој постапува . Погледнете зошто е уникатен неговиот метод на работа.

Популарно