Јоци со порака до Заев: Според посетеноста вечерва на журките „Северна Македонија" - ерга омнес, нема да стаса ни до Стојаков

„Според посетеноста вечерва на журките на Зоки, ,,Северна Македонија"-ерга омнес, нема да стаса ни до Стојаково, камоли до Брисел.

Ти реков, маци. Немој после ,,ова она"...

Повози точак и чуј ги луѓено на автобуски и по маркети што зборат, излези на воздух. Вака, во конзерва, ништо не слушаш.“

Коментари

Популарно