ВИДЕО: Силното невреме во Охрид ја “проголта” плажата во Трпејца

Силното невреме кое вчера попладне го зафати охридско-преспанскиот регион остави пустош зад себе. Жителите на излетничките места денеска се справуваат со последиците од невремето.

Вистински хаос владеел и во Трпејца, каде езерото буквално ја проголтало плажата, а наоколу паѓале дрвја.

Погледнете:

Коментари

Популарно