Твитер полуде по објавеното видео: И кажи и на Катица фала за слаткото од смокви!

Како и секаде во светот, така и кај нас, Твитр заедницата има коментар секогаш и на се. 

Денеска, очекувано, главна тема видеото кое го објави Италијанскиот портал, а е поврзано со случајот „Рекет“.

Коментари

Популарно