ФОТО: Македонската актерка и денес е бомба

Во 2009 година, македонската актерка Ана Стојановска учествуваше во реалното шоу „Преживеан“ каде беше една од најиздржливите и најатрактивни девојки, а денес покажа дека уште е бомба.

Ана на својот Инстаграм објави неколку фотографии од своето летно патување на Миконос.

Коментари

Популарно