ФОТО: Македонката Стефани е најзгодната полицајка во земјава

Атрактивната Стефани Стојчевска е една од најзгодните полицајки во нашата земја.

Стефани, како што објави „Слободен печат“, веќе неколку години е полициски службеник и се грижи за безбедноста на сите нас. На социјалните мрежи често објавува своите провокативни фотографии.

Погледнете:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋

A post shared by Stefani Stojcevska (@stefanistojcevska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wild and free...just like the sea! 🌊😁

A post shared by Stefani Stojcevska (@stefanistojcevska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vamos a La Playa ! 🏖😎🧜🏻‍♀️

A post shared by Stefani Stojcevska (@stefanistojcevska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keep walking...to your paradise ! 🏖💋

A post shared by Stefani Stojcevska (@stefanistojcevska) on

Коментари

Популарно