Фото: „Настрада “ ферарито на Перо Антиќ

Денеска од страна на пајак на Паркинзи Општина Центар беше подигнато неправилно паркираното „ферари“ на поранешниот кошаркар и претседател на КФМ, Перо Анти.Тој подолго време  непрописно го паркираше своето возило пред седиштето на федерацијата.

За паркирањето во Фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“ реагираа граѓани, а набргу со коментари се огласи и градоначалникот на Центар, Саша Богдановиќ, кој постираше и фотографии како пајак го собира возилото на Антиќ.

Коментари

Популарно