Кумашинката на Заев му го честиташе роденденот на премиерот

Љупка Митрова, една од најпознатите македонски инфлуенсерки му го честиташе роденденденот на премиерот Зоран Заев.

Митрова наедно е и кумашинка на пефот на македонската Влада.

Заев е роден на 8 октомври 1974 година.

Коментари

Популарно