Вработи се во Тиквеш, Систина Нефроплус, Монета

Винарска визба Тиквеш има 3 отвориени работни позиции:

СОРАБОТНИК ЗА ФИНАНСИИ: https://kariera.mk/job/pldxxxLHwEeyyWbxp7FACQ/sorabotnik-za-finansii

СОРАБОТНИК ЗА ЛОГИСТИКА - СКОПЈЕ: https://kariera.mk/job/gBclAm5mqEWiiaT7uwccYg/sorabotnik-za-logistika-skopje

СОРАБОТНИК ЗА ЛОГИСТИКА - КАВАДАРЦИ: https://kariera.mk/job/cxJcDs4joUGJxEudihLw0w/sorabotnik-za-logistika-kavadarci

ПЗУ Систина Нефроплус објавува оглас за работни места лоцирани во СКОПЈЕ - КООРДИНАТОР НА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ - За дијализни центри во западен реон и КООРДИНАТОР НА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ - За дијализни центри во источен реонhttps://kariera.mk/job/LEex2nHXu02PFqTPVNIZSw/koordinator-na-medicinski-sestri

Прима Оптика го проширува својот тим со АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА: https://kariera.mk/job/qj3flAyxc0yOdpTJCgL9qA/asistent-za-prodazhba

Нето плата во висина од 23.000 денари за работа во Реплек Фарм како ОДРЖУВАЧ ВО ПРОИЗВОДЕН ПОГОН: https://kariera.mk/job/zjydKlIUkEKkL-oYmQAd5A/odzhuvach-vo-proizvoden-pogon

Дрогерија Дама на Црногорското приморје има потреба од ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ: https://kariera.mk/job/GHDWz0OM00Wc17-jaM38jg/diplomiran-farmacevt

Коментари

Популарно