ФОТО: Таа е најзгодната блогерка на Балканот, а сега е дел од забавите на „кралот на Инстаграм“

Ула Шемоле е една од највлијателните и најпопуларните Инстаграм ѕвезди на Балканот, а оваа Словенка неодамна доби и прилично екстравагантна понуда.

Имено, Ула во иднина ќе присуствува можеби и во најразузданите и најлудите забави на светот кои ги организира познатиот „крал на Инстаграм“ - Дан Билзериан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

They teach us to be humble and not loudly proud on ourselves - to keep it down low so we wouldn’t hurt other people. I say f*** that! So I can be crazy fan of total strangers but never same enthusiastic about myself? Because of what? So I can always feel that I am not enough? To not hurt people that didn’t make an effort to be as good as I am at something? WTF! No compliments will ever be enough if you don’t feel that about yourself first! Stay grounded but freakin’ be proud on yourself. Why can we talk about what we like about someone for hours but when we need to put out a single sentence about ourselves- nothing? We were raised up like that- but hey that’s not me anymore! I am proud on who I am and have 0 intentions to hide it! Give yourself some credit- YOU VE BEEN TROUGH SOOOO MUCH- and you are still pushing UP 🙏🏻

A post shared by Ula Šemole | BALI (@ulasemole) on

За соработката „виновник“ е Инстаграмот на кој оваа дама често го покажува своето вајано тело и секси лице и каде ја следат повеќе од 40 илјади луѓе.

„Дан и јас имаме неколку заеднички пријатели, ми испрати понуда. И тука сме каде што сме“, рекла оваа атрактивна црнка за „24сата.хр“, па додала дека нема услови за влез во оваа дружина, туку дека се е среќа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am angry because I really want u all to stop wasting your time. Stop pushing away your dreams and start pushing yourself. Leave that job u hate, buy that airplane ticket, don’t be scared of unknown, don’t be scared of loosing friends for it and take it as ticket price to your happiness. Yes loosing is part of growing. You still remember that boyfriend/girlfriend you were crying after? But hey each next one was better and all of those tears brought you to the real love of your life...🙏🏻 Every change comes with doubts. So when you next time think about people who live life of your dreams please don’t think about all the stupid lies and fake reasons why you can’t do the same because there is just one real reason. YOU DON’T FIGHT FOR YOURSELF! There is no hidden agenda or special conditions. YOU ARE YOUR BEST FRIEND OR WORSE ENEMY! You choose! I’ve chosen!

A post shared by Ula Šemole | BALI (@ulasemole) on

„Кастинг не постои. Не можеш никаде да се пријавиш. Најважни се социјалните мрежи и контактите“.

Шемоле тврди дека не ја погодуваат и не ја интересираат негативните коментари и критиките на сметка на девојките кои се фотографираат и позираат со овој Американец.

„Луѓето би биле многу поубави и поуспешни да не размислуваат така негативно. Тоа се прекрасни девојки кои многу добро заработуваат. Повеќето не ја знаат вистинската слика за оваа работа, па се и сешто измислуваат“, вели таа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s talk about catfish

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Коментари

Популарно