ФОТО: Тој има 69 години, а таа само 20

Флавио Бријаторе, италијански бизнисмен и поранешен шеф на Реноа во Формула 1, им нова девојка.

Ништо не би било чудно ако разликата помеѓу не е 49 години.Имено тој има 69 години, а таа само 20 години.Тој бил во врска и со Наоми Кембел и Хајди Клум.

Коментари

Популарно