Фото: Градежната мaфиja не мирува

На социјалните мрежи е споделена фотографија каде се гледа дека се започнати градежни работи во Реонски Центар  Ново Лисиче каде деновиве започна расчистување на градежна парцела за изградба на стамбена зграда.

Граѓаните револтирана од оваа најнова градежна инвазија на овој дел од населбата со лавина од коментари побараа да се стави крај на градежената мафија и ги обвинија политичките моќници од сите политички партии кои  во спрега со градежната мафија  немаа милост кон граѓаните во трката за профит.

Коментари

Популарно