ВНИМАВАЈТЕ: Низ Тетово фрлаат отрови за помор на улични кучиња

Синоќа, за време на полицискиот час, расфрлан е отров на повеќе места во Тетово, при што повеќе улични кутриња се отруени.

Но, исто така сведочи и овој пост, на жителка на блок 70 во Тетово, каде се отруени две кутриња.

Но, исто така сведочи и овој пост, на жителка на блок 70 во Тетово, каде се отруени две кутриња.

За тоа сведочат и овие фотографии кои ни ги испратија тетовчани.

На МОНСТРУМОТ сакам да му кажем ја нема да те колнем, ја нема да те вреѓам, ја не посакуам никому зло... Ама ќе те стигне секоја наша солза. Ќе те стигне секоја секунда што Маја и Кенди ја пројдоја у агонија. Сигурна сум дека ме читаш, ти или твои деца, внуци што и да имаш... Не знам како спиеше претходната вечер. Не знам како ќе излезеш мирно и спокојно да шеткараш низ парк. Еве не знам стварно. ...

Коментари

Популарно