ФОТО: Најдено е девојче кај Бит пазар

Ова девојче е пронајдено кај пешачкиот мост до Бит Пазар. Во моментов е згрижено во полициската станица Бит Пазар споделете да го препознаат родителите, стои во ФБ статусот на извесен Џем Лама.

Коментари

Популарно