(Фото) Погледнете каква Станија била на гласање: Сите гледале само во неа!

Станија за гласањето во Србија се облече во црно елегантно одело, а под сакото немаше ништо освен градник. Цел свој изглед го потполни со големи наочари од марката „Шанел“ и мала торбичка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fantasy is my escape from reality 🖤

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

Познато им е на сите дека Станија е спортски тип и дека ужива во тренерките и патиките, но вчера се реши за целосно нова варијанта.

Да потсетиме, пред само неколку дена Станија му испрати порака на претседателот Александар Вучиќ дека му се заблагодарува за 100 евра кои ги добила од него како помош.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

Коментари

Популарно