„Јадев масло и леб, па заработив повеќе од милион евра, а денешниве деца…“

Дара Бубамара е една од најпопуларните пејачки на овие простори која може да се пофали со многу настапи, високи хонорари, недвижнини кои ги има… Но, никогаш не било од така.

Пејачката се врати на своето детство, кога нејзиното семејство немаше доволно пари, па се случуваше родителите да немаат пари освен за масло и леб.

„Успеав, морав да се борам, ништо не ми е дадено на маса. Во животот зработив повеќе од милион евра, а некогаш немав за основни работи. Се сеќавам кога тато сакаше да ми купи фустан или чевли, но немаше доволно пари. На 18 години купив Пунто, а набрзо собрав пари за Мерцедес. Кога купив стан, си реков: Тоа е тоа, не ми требаш ништо повеќе“, кажа Дара.

Коментари

Популарно