(Фото) Весна Џогани стана жешка црвенокоса: Пејачката го промени имиџот

Пејачката Весна Џогани која сите ја познаваме како атрактивна русокоса, го промени имиџот и сега изгледа како жешка црвенокоса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#djogani

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna) on

Весна од почетокот на својата кариера ретко ја менуваше својата фризура и стана препознатлива во русата коса. Сега се реши на драстичен чекор и стана опасна црвенокоса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#djogani 💋

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna) on

Џогани на својот профил на Инстаграм ги изненади сите со фотографијата дека повеќе нема руса коса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❌❌❌#djogani

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna) on

Коментари

Популарно