Не можеме сите да бидеме заводнички! Луна Џогани вели: Да бев барем како неа пет дена…

Луна Џогани и Ана Кораќ беа гости во емисијата „Магазин ин“, а Луна изјави дека би сакала барем на пет дена да биде Ана.

„Малку пред да се подготвува за емисијата, си зборував зошто не можам да бидам како Ана Кораќ, да сум заводничка, а не сум. Реална сум, не можеме да бидеме тоа што не сме“, кажа Луна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😺

A post shared by 🔥 Ana Korać 🔥 Official (@ana_korac) on

Ана Кораќ потоа кажа дека никогаш не ги молела мажите за љубов, како што за жал Луна тоа го направи повеќе пати.

Коментари

Популарно