(ВИДЕО) Време е за промена на политичкиот систем во Македонија

МОРО Работничка партија предлага да се промени политичкиот систем, кој Македонија ја направи најсиромашната држава во Европа.

Основна задача на МОРО Работничка партија е заштита на работниците, нивните права и стандард. Тоа е можно само со правилно вреднување на трудот, луѓето да се ценат и да заработуваат според нивното знаење, умеење и труд. ДА ЖИВЕЕ РАБОТНИКОТ Гласајте за МОРО Работничка партија – број 12.

Коментари

Популарно