ЈА ЗАГУБИ БИТКАТА СО КОРОНАТА: Српската естрада во солзи, беше неразделив со познатите пејачи, а замина на небото толку млад…

Српската естрада во солзи и неверување откако денеска како гром од ведро небо одекна веста за смртта на познатиот менаџер Бор Лалевиќ.

Бор кој соработуваше со многу српски пејачи меѓу кои Ацо Пејовиќ, Лексингтон бенд, Милица Тодоровиќ и многу други ја изгуби битката со коронавирусот.

Бор кој соработуваше со многу српски пејачи меѓу кои Ацо Пејовиќ, Лексингтон бенд, Милица Тодоровиќ и многу други ја изгуби битката со коронавирусот.

Тој освен тоа е познат и по организирањето на многу големи концерти во соседството.

Јала Брат и Буба Корели преку својот Инстаграм профил се опростија од менаџерот со зборовите мирно да спие, додека новинарот Немања Вујичиќ му посака да патува со ангелите на подобро место.

Нека почива во мир.

Коментари

Популарно