(Видео) Глумеше дека го заглави прстот на даска, реакцијата на неговата сопруга стана хит на Твитер

Еден корисник на Твитер се одлучи ја насамари својата сопруга и исценира оти се повредил додека работел во гаражата.

Подготвил сѐ за да изгледа како шајка да му влегла во прстот и му го зацврстила за даска.

Погледнете ја реакцијата на неговата сопруга.

Коментари

Популарно