(Фото) Хелена ги зголеми градите и со гордост ги покажа!

Хелена Топаловиќ во претходните години привлекува големо внимание на јавноста, толку што успеа да му ја украде популарноста на својот татко, популарниот пејач Милан Топаловиќ.

Хелена уште пред полнолетството почна со помали корекции во својот физички изглед, меѓутоа како што минуваа годините, таа често посетуваше естетски хирург.

Прво ги корегираше усните, потоа лицето, па градите и косата. Сепак, тука не запре. Неодамна повторно сакаше да направи промена и тоа впечатлива.

Српските медиуми пишуваат дека таа ги зголемила повторно градите и реши со резултатите да се пофали на Инстаграм, каде што има голем број фанови.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍎🌳

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic) on

Коментари

Популарно