Анастасија и Цеца си поставија интимни прашања – откриени семејни тајни

Светлана Цеца Ражњатовиќ и нејзината ќерка Анастасија седнаа една наспроти друга и докажаа дека се снаоѓаат одлично и во улога на новинарки.

Мајката и ќерката си поставуваа интимни прашања една на друга.Цеца: Прочитав дека си изјавила дека би сакала да пронајдам момче? Дали тоа беше само шега?

– Знаеш и сама дека не е шега. Млада си, успешна, преубава и би сакал да бидеш исполнета на тоа поле.

Анастасија: Во медиумите се потенцира мојата венчавка, твојата никогаш не се споменува, а често те прашуваа тоа. Да не е некоја теорија на заговор во која си вклучена?

– Искрено да ти кажам, мене сите прашања ми се досадни. Времето за твојата венчавка доаѓа, а за тоа не решаваат ниту новинарите, ниту јас, а мојата венчавка е тема која можеби на некого му е интересно, но мене не ми е.

Сите прашања кои беа поставени можете да ги прочитате ТУКА.

Коментари

Популарно