Сопругот на Тања Савиќ ја изневерил со колешка од Гранд!?

Тања Савиќ дознала дека сопругот Душан Јованчевиќ ја изневерувал со колешка од Гранд. Пејачката, која го пријавила сопругот во полиција затоа што ги земал синовите Максим и Ѓорѓе и ги однел во Австралија, откри дека нивниот брак се растурил поради неверство.

Вистината се дознала кога неодамна снимала спот за песната, која ја направи со две млади ѕвезди.

„За време на снимањето беше тажна затоа што е разделена од децата. Ни раскажа дека на крајот на март дознала дека Душан ја изневерува, и тоа со пејачка од Гранд, но не сакаше да ни го каже името! Ги пронашла пораките во телефонот со љубовницата, во која се договорале за да се гледаат по хотели“, открива извор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suncano nebo iznad mene i moralni zakon u meni.🙋‍♀️ 🙌 #tanjasavic #ljubav #sreca #radost

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

Повеќе за тоа прочитајте ТУКА.

Коментари

Популарно