(Видео) Ја заврте Сораја наопаку и сѐ испадна од здолништето

Еден од настаните од минатото за кој сè уште се зборува е кога Сораја Вучелиќ се појави во шоу во премногу кратко здолниште, а танчерот ја сврте наопаку.

Старлетата Сораја Вучелиќ не се двоуми да ги покаже сите свои атрибути на Инстаграм, но во шоуто имаше проблеми со прикажување танга во живо!

Пред неколку години, како гостин во емисијата „Неделно попладне со Ли Киш“, таа беше избрана да танцува со Владимир Тодоровиќ, кој беше особено инспириран.

Наместо да „замавне лево и десно“ со гостинот во краткото здолниште, тој реши да ја сврти наопаку! Видеото каде што ја превртува Сораја може да го погледнете од 35 минута од видеото па понатаму.

Коментари

Популарно