(Вознемирувачко видео) Детска игра се претвори во несреќа

Ова е предупредување за сите родители, понекогаш едноставна игра во дворот може да заврши трагично.

Две момчиња си играа, откако им здосади играта, се обидоа да експериментираат. Тие се качуваа на оградата, тешка 94 килограми и се „возеа“ на портата.

Во еден момент огромната порта се сруши врз помладото момче, постарото се обиде да му помогне и го извлече.

Не е наведено каде е снимено видеото, но е добра поука за сите. За среќа, момчето немаше сериозни повреди, но е добро постетување на изреката „од играчка, плачка“.

Коментари

Популарно