Првата слика на Милјана Кулиќ од болничката соба

Учесничката во реалното шоу Миљана Кулиќ се уште е под будното око на лекарскиот тим во Белград. Таа со денови се бори за живот по операцијата на желудникот во Турција, а според последните информации здравствената состојба на Нишлијка сега е постабилна.

На првата фотографија од болницата се гледа дека на Миљана и е изваден кислородот и дека се чувствува малку подобро. Денеска при посети и кога нема лекарска посета и опсервација, времето го искористи да се слушне со пријателите, меѓу кои е и Филип Цар.

Колегите од реалното шоу денеска имаа видео повик во кој Миљана му кажа низ што поминува.

Она што е малку охрабрувачко е ликот на Миљана. Иако бледа и исцрпена, Миљана сепак се насмевна додека разговараше со царот.

Да потсетиме, Миљана вчера во текот на денот беше посетена од совет на психијатри, кои разговараа со неа и врз основа на тоа оценија кои ќе бидат нејзините следни чекори за време на нејзиното лекување во оваа установа, со оглед на агресивното однесување што го покажува.

Инаку, Миљана претходно го извадила катетерот, била насилна кон персоналот и се заканувала дека ќе скокне од прозорецот на клиниката доколку не добие цигари.

Коментари

Популарно