Жичарницата утре нема да работи до 14:30 часот

ЈСП Скопје известува дека утре, среда, Жичарницата нема да работи до 14:30 часот.

– Времениот прекин на функционирање на објектот ќе биде поради изведување на планирани активности во електродистрибутивната мрежа во реонот на Средно Водно, информираат од ЈСП.

Автобуската линија „25“ (Транспортен центар – Средно Водно) ќе има изменет возен ред од вообичаениот, односно ќе сообраќа во следниве термини.

Транспортен центар: 8 ч, 9:40 ч, 11:20 ч, 13:20 ч, 15:20 ч и 17:20 ч.

Средно Водно: 8:40 ч, 10:40 ч, 12:40 ч, 14:40 ч, 16:40 ч и 18:40 ч. 

Коментари

Популарно