(Фото) Српската кошаркарка за две недели преку оваа платформа за возрасни заработила колку еден стан

На познатата српска кошаркарка Милица Дабовиќ по се изгледа добро и тргна отворањето на профилот на страницата за возрасни „Onlyfans“.

Таа додека „гори“ и на другите платформи на интернет, сепак реши на брз начин да заработи пари преку виртуелниот свет, а за возврат на фановите да им го фотографира своето тело без облека на себе.

За овие две недели колку што го има профилот собрала повеќе од 4.000 следбеници, пренесуваат српските медиуми, а претплатата за да ги гледате нејзините фотографии чини 15 долари месечно.

Па, така таа сега за месец дена може да заработи 60 илјади долари, само поради врелите фотографии кои секако сака со задоволство да ги прави.

Освен класичните фотографии, таа под истите објавува и специфични текстови.

„Се што ми е потребно е љубов, а тебе“, „Не можеш да ме имаш, али можеш да ми веруваш“, „Земи ме“, „Дали ти треба нешто повеќе“, „Можеш да ме гледаш, но не и да ме добиеш“, се само дел од пораките под фотографиите за возрасни.

Освен фотографии, таа нуди и видеа, што на многумина уште повеќе им се допадна.

Коментари

Популарно