(Видео) Ана Николиќ без градник ја шета ќерката, па од колата ги извади нозете надвор, ќе останете подзинати кога ќе видите што имаше во рацете

Скандалозното однесување на Ана Николиќ не престанува да ја интригира јавноста веќе со недели наназад, како и нејзиниот проблем со поранешниот сопруг, раперот Раста, а сега пејачката повторно шокираше.

Имено, екипата на српската емисија „Папарацо лов“ ја начека додека беше со нејзината ќерка Тара. Тие чекале такси, но она што загрижува е однесувањето на Ана.

Николиќ пушела, ја пуштала музиката во автомобилот до „даска“, го малтретираше возачот, врв на се беше кога легна и ги извади нозете преку прозор.

Исто така што забележале камерите, е тоа дека Ана не носи градник, па поради тоа се и се оцртувало. Кога излегла од таксито, таа била бледа, без шминка и излгедала збунето.

Коментари

Популарно