(Фото+Видео) Се огласи Едита по тепачката со сестра и Идни и порача: „Ќе се тепаме пак како пијаници пред супер маркет“!

Пејачката Едита Арадиновиќ се огласи по видеото од тепачката со нејзината сестра Индира Инди Арадиновиќ кое се појави во јавноста.

Имено, Едита истакна дека и покрај денешната ситуација, не планира да ја „клевети“ својата сестра и нема да дава изјави, како што нема да го направи ниту Инди.

– Браќа и сестри! Пријатели. Непријатели, особено вие. Сè е во ред. Вие најдобро знаете како функционираат и не функционираат семејствата  Замарате ако мислите дека таа или јас ќе дадеме некакви изјави и ќе се вклучиме во оваа глупост. Можеби дотогаш пак ќе се тепаме, но со право, со оглед на тоа што сме тука како двајца пијани пред супермаркет – напиша таа, а потоа додаде:

– Како и да е, јас не ја давам неа и она не ме дава мене.

Коментари

Популарно