Отворени нови работни позиции во B-Watch, Кромберг и Шуберт, Гранит и многу други!

Денес ви ги издвојуваме најпосетуваните работни позиции од реномирани компании на KARIERA.mk, се надеваме дека ќе го најдете вашето идеално работно место меѓу нив.

Пивара Скопје АД е една од водечките компании во Македонија, заедничко вложување помеѓу Coca-Cola HBC и Heineken. Неговата успешна приказна започна во 1922 година и е резултат на огромна посветеност, енергија, знаење, искуство и тимска работа вложени од генерации професионалци.

Моментално вработува:

УНАПРЕДУВАЧ НА ПАЗАР - ХОРЕКА ПРИЛЕП И БИТОЛА
АГЕНТ ЗА ГРИЖА ЗА КОРИСНИЦИ

Кромберг и Шуберт се фокусира на развој и производство на комплексни системи за ожичување за автомобилската индустрија.

Моментално вработува:

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПЛАНИРАЊЕ НА ПРОИЗВОДСТВО
ИНЖЕНЕР ЗА ПЛАНИРАЊЕ НА ПРОЦЕСИ
ИНЖЕНЕР ЗА ОПТИМИЗАЦИЈА НА РАБОТНИ ПРОЦЕСИ
ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО

ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции.

Моментално вработува:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА
ТРГОВСКИ ПРЕТСТАВНИК/МРЧЕНДАЈЗЕР
SENIOR OUTSIDE-PLANT (OSP) ENGINEER/DRAFTER (BUTLER AMERICA TELECOM)

ГД Гранит АД Скопје e најголемиот македонски градежен изведувач, чија основна дејност е изградбата на патишта и автопатишта, бренд кој е препознатлив и надвор од границите на Република Македонија. Главните активности на ГД Гранит АД Скопје се градежни активности од областа на високо и нискоградбата, со претежна концентрација на капиталните Проекти кои се обемни и знајчани како по нивната големина така и по нивната сложеност.

Сите активни работни места од ГД Гранит АД Скопје можете да ги најдете ТУКА.

Основана во 2000 год. Фибула Ер Травел брзо го постигна својот огромен успех во областа на туризмот како дел од големата меѓународна групација на Фибула Ер Травел со главно седиште во Анталија, Турција. Така, стана првата компанија зауправување со туристички дестинации во Македонија и Балканот.

Моментално вработува:

СМЕТКОВОДИТЕЛ

Групацијата Виндија опфаќа 14 компании, од кои 8 се со седиште во Хрватска и 6 во соседните земји. Вработува повеќе од 4.000 луѓе. Беспрекорниот квалитет на производите на Виндија е препознаен на бројни меѓународни саеми, што со гордост ја направи компанијата добитник на бројни награди.

Моментално вработува:

ВОЗАЧ ДИСТРИБУТЕР - Ц КАТЕГОРИЈА

Компанијата ФЛУИДИМ дистрибутер на храна и пијалоци од брендот Јaffa моментално го проширува својот тим.

Моментално вработува:

КОМЕРЦИЈАЛИСТ - ШТИП И КОЧАНИ
БРЕНД МЕНАЏЕР

B-Watch е најценет и добро познат бренд за продажба и дистрибуција на часовници во Македонија.

Моментално вработува:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА СКОПЈЕ

Дестан ресторан во кој вкусот на храната остана непроменет низ времето.

Моментално вработува:

ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА

Доколку сеуште сте во потрага по вашето иеално работно место, сите останати активни огласи за вработување можете да ги најдете ТУКА.

Коментари

Популарно