“Не знам зошто се создаде циркус без причина, нејзиниот сопруг знаеше дека ќе замине”

Ана П.(20), девојката која исчезна во ноќта меѓу четвртокот и петокот, стапила во контакт со семејството и кажала дека е добра и здрава.

Таткото на Ана, Дејан П., зборувал за „Блиц“ и потврдил дека младата мајка се јавила и дека е добро.

– Мислам дека нејзиниот сопруг знаеше дека ќе замине и не знам зошто се создаде циркус без причина, изјави накратко нејзиниот татко.

Да потсетиме, потрагата по Ана П.(20) од Зрењанин започна ноќта меѓу четвртокот и петокот кога излегла од куќата во која живеела со сопругот во Калуѓерица.

Коментари

Популарно