Фото: Ајде да им обезбедиме храна заедно

На ФБ сттраната MILENICINJA е објавено следново:

„Бети е активист од Струга кој се грижи за над 200 кучиња! Се што треба да направиме за да помогнеме е да 👉 СПОДЕЛУВАМЕ И КЛИКАМЕ СИТЕ ✅

Кој сака може да помогне со донација 🙏

Ајде да им обезбедиме храна заедно “

Видео: Чешел за вадење на крлежи

Ефикасно и безболно за животните. Тинејџер од Пробиштип осмисли чешел за вадење крлежи

Вадењето на крлежи од кожата на домашните иленици отсега ќе биде многу ефикасно и безболно за животните. Заслугата на тоа е на млад иноватор од Пробиштип кој наптави своја верзија на чешел за вадење на крлежи..


Извор: Tv Star - Televizija Star

Популарно