Водителот на „Ѕвездите на Гранд откри каков е животот со 17 години помлада сопруга

Српскиот водител Војо Недељковиќ веќе 16 години е во складен брак во сопругата Маја, со која го има синот Ѓорѓе. Маја, која е вистинска убавица, од популарниот водител е помлада 17 години, но Војо со гордост истакнува дека не би му пречело и да е исто толку постара.

-Би ми било неважно маја да е и 17 годин и постара од мене, бидејќи во неа ја најдов личноста која ме прави среќен- кажа толј своевремено во интервју за магазинот „Hello“.

Покрај тоа што е посветена на семејството, Маја е предана и на работата и е успешна во својата професија.

-Таа заврши медицина, работи како лекар во Заводот за трансфузија на крв и моментално е на специјализација за некои крвни работи кои не знам ниту да ги изговорам. Максимално ја подджувам како што и таа мене, кажа тогаш Недељковиќ.

Коментари

Популарно