Павле се сети кој го снимал

Објавената „Бомба“ во текот на вчерашиот ден се појави на руска социјална мрежа од профил со псевдоним „Илија Громовник“, а во истата се слуша гласот на пратеникот Павле Богоевски, всушност ја направил таксист.

Тој го снимал додека Богоевски се возел во таксито и затоа на снимката се слуша само неговиот глас. Разговорот е од пред неколку месеци.

Ова го обелодени самиот пратеник одговарајќи на прашања во коментари на неговиот Фејсбук профил каде се огласи за снимката.

Коментари

Популарно