ФОТО: Најатрактивните македонски блогерки на Инстаграм

Ако до пред неколку години на блогерите или инфлуенсерите се гледаше со спектицизам, во последно време сведоци сме дека оваа професија и тоа како одлично фукнционира и во нашата земја.

Факт е дека нема многу блогерки во нашата земја, но тие што ги имаме и тоа како се популарни и атрактивни.

Ние решивме да просурфаме на инстаграм-профилите кај најпопуларните македонски инфлуенсерки и да ви претставиме дел од нив…

Ќе започнеме со ред…

Љупка мИтрова

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljupka Mitrova (@ljupka_mitrova) on

Александра Шијакоска!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Style Diaries by Shijakoska (@aleksandrashijakoska) on

Маџестик!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Trpeska (@majestic.at) on

Фросина Дамјановска!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frosina Damjanovska (@frosinad) on

Ксенија Деспотоска!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Despotoska (@ksenijadespotoska) on

Јанева!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adventures With Janeva (@janeva) on

Марта Димоска!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Devilish (@marta_devilish) on

 

 

Извор: Слободенпечат.мк

Коментари

Популарно