ФОТО: Каде ЛЕТУВАА познатите Македонки?

И ова лето најпознатите Македонки се сончаа на познатите плажи во соседството, а дел од нив го одврзаа ќесето и отпатуваа на подалечни дестинации…

Кристина Арнаусова, Италија

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Arnaudova (@kristina_arnaudova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Arnaudova (@kristina_arnaudova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Arnaudova (@kristina_arnaudova) on

Лила, Црна Гора и Турција

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila (@lilafilipovska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila (@lilafilipovska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila (@lilafilipovska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila (@lilafilipovska) on

Накова, Грција

Лина Пејовска, Грција

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PEJOVSKA LINA (@pejovskalina) on

Емилија Розман, Сан Тропе

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emilija Rozman (@rozmanticna) on

Елена Велевска, Грција

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@elenavelevskaofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@elenavelevskaofficial) on

Љупка Митрова, Турција

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljupka Mitrova (@ljupka_mitrova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljupka Mitrova (@ljupka_mitrova) on

Mарјана Станојковска, Грција

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARJANA STANOJKOVSKA (@marjanamay) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARJANA STANOJKOVSKA (@marjanamay) on

Наташа Малинкова, Грција

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Malinkova (@natasamalinkova) on

Коментари

Популарно